CopyKing is een feit

By Rutger Steenbergen | Copywriting Blog

jul 05

Kun je goed schrijven? En wil je (meer) geld verdienen met je talent? Dan ben je op de juiste plek.

More...

Je herkent het vast. Je schrijft teksten voor een opdrachtgever. Of je werkt je uit de naad voor je blog. Je hebt er veel plezier in, maar de inkomsten vallen tegen

Gek is dat niet, want je hebt nooit geleerd om zakelijk te zijn. En dat interesseert je ook niet zo, want het is toch belangrijker dat je leuk werk hebt?

Stel je nu eens voor dat je de teksten schrijft die je écht wilt schrijven. Voor opdrachtgevers die er goed voor betalen. Of adverteerders die graag op je blog staan, omdat je ze klanten bezorgt. Ik laat je zien hoe je dit bereikt. 

Werf meer klanten met je schrijftalent

Als oud-journalist was ik totaal niet zakelijk. En nog steeds ben ik geen natuurtalent. Maar ik heb een hoop geleerd de afgelopen 19 jaar. En weet steeds beter hoe je meer geld verdient met je schrijftalent. 

Op freelanceschrijven.nl deel ik mijn kennis, tips en inzichten over alles wat te maken heeft met online schrijven. Denk aan (zakelijk) bloggen, copywriting en SEO-schrijven. Maar ook hoe je als auteur succesvol een e-book lanceert en serieus geld verdient met je passie. Hint: mijn laatste digitale boek leverde al meer dan €7281 op. 

Maar laat ik me eerst even voorstellen...

Ik ben Rutger Steenbergen. Tekstschrijver, trainer, podcaster, blogger en auteur van diverse succesvolle boeken, waaronder de bestseller 'Schrijven voor SEO in 60 minuten'.

Als gediplomeerd journalist interesseert tekst me mateloos, maar door mijn SEO-bedrijf raakte het schrijven wat op de achtergrond. Zonde en daarom deel ik mijn jarenlange kennis op dit blog.

Samen weten we meer

Met 19 jaar ervaring weet ik veel van schrijven, online marketing en bloggen. Maar noem me alsjeblieft geen goeroe. Want hoe meer je weet, hoe meer je beseft wat je allemaal nog niet weet. Daarom hoop ik veel nieuwe dingen te leren van jou

Heb je tips, suggesties, vragen of aanvullingen? Deel ze, want samen weten we meer. En volg me dan meteen even op LinkedIn en Twitter.

Op jouw schrijfsucces,

Rutger Steenbergen

P.S. Op deze site help ik je bij het schrijven van betere online teksten. Om de daad bij het woord te voegen heb ik een e-book geschreven genaamd: 10 Copywriting Killers die je omzet kosten. Daarin lees je stap-voor-stap hoe je eenvoudig doelgerichtere teksten schrijft.

Tot slot spreek ik de hoop uit dat dit een weblog een glansrijke toekomst tegemoet gaat. Ik heb er zin in!

Follow

About the Author

Ik ben Rutger Steenbergen: tekstschrijver, trainer, auteur van 2 succesvolle managementboeken en ervaren online marketeer. Wat mij drijft is je zo goed mogelijk verder helpen. Jouw succes geeft mij energie en daar worden we allebei blij van. Een goede deal, toch?

Leave a Comment:

(2) comments

Ellen 12th februari 2019

Je bent toch een beetje goeroe Rutger! Eentje die blijft leren en zijn kennis doorgeven. Ik blijf je volgen natuurlijk.

Reply
    Rutger Steenbergen 13th februari 2019

    Dank je wel Ellen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en uitgedeeld, dus dat komt goed.

    Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: