Training kom hoger in Google (SEO)

Maak je website beter vindbaar en vergroot je omzet en winst

✅ Kom op plek 1 in Google

✅ Werf gratis nieuwe klanten  
✅ Schrijf 100% SEO-proof teksten
✅ Scoor bij bezoekers en zoekmachines

Nog 1 plaats vrij

Praktische SEO-training door Rutger Steenbergen van SEO Zwolle

Kom hoger in Google (SEO) is een praktische SEO-training voor iedereen die hoger wil komen in Google . Gedurende 1 dag in Zwolle ontdek je hoe zoekmachine optimalisatie écht werkt. En hoe je zelf hoger komt in Google en meer klanten werft met je site.


"Geweldig veel geleerd in 1 dag. Ongelooflijk wat een hoop kennis Rutger je op rustige wijze weet bij te brengen met een onbeschrijflijke hoop tips, tools, do's and don'ts.

-Fred de Jongh, eigenaar Bizz ID


Nog 1 plaats vrij

Internet barst van de content over SEO, maar ik wilde graag info van iemand met een helikopterview op dit gebied. Nou, die helikopterview heeft Rutger wel!

Hij plaatst SEO echt in een brede context. Daarnaast ook veel praktische tips gehoord waar ik direct mee uit de voeten kan. Er was ook genoeg ruimte voor eigen vragen. Ik heb veel aan deze training gehad. Aanrader.

Wat kun je met de SEO-training?

✅ Maak een SEO-plan van aanpak

Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar om gratis bezoekers te werven voor je website. Maar SEO is ook complex en zelfbenoemde guru’s beweren tegenstrijdige dingen. Ontdek in 1 dag hoe SEO echt werkt en welke stappen je direct kunt zetten om hoger te komen in Google. 


✅ Kies de juiste zoektermen waar je echt op kunt scoren in Google

SEO begint bij het invoerveld in Google. Hier tikken mensen woorden in en bij relevante zoekopdrachten wil je in de top 3 staan. Na de training weet je hoe je de beste zoektermen bepaalt. En wat er voor nodig is om bij deze termen te scoren.


✅ Schrijf 100% SEO-proof teksten

Zoekmachine optimalisatie draait om techniek, content en autoriteit. Op de content heb je het meeste invloed en teksten optimaliseren voor SEO luistert nauw. Je krijgt de nieuwste tips, trucs en inzichten om 100% SEO-proof teksten te schrijven.


✅ Krijg meer links naar je website en vergroot je autoriteit

Externe links bepalen voor zo’n 30% hoe hoog je scoort in Google. Ze vergroten je autoriteit en leveren extra bezoekers op. Maar niet elke link is evenveel waard. Je leert 10 onmisbare linkbuilding-strategieën die je direct kunt toepassen.


✅ Ontdek hoe je bezoekers boeit en overtuigt

SEO is een middel en geen doel, want je hebt niets aan bezoekers die niets kopen. Daarom krijg je ook talloze praktische tips om bezoekers langer vast te houden én te overtuigen. Dit is goed voor zowel SEO als je omzet.


Nog 1 plaats vrij

Rutger weet als geen ander op heldere wijze de weg te wijzen in het woud van SEO technieken en slimmigheidjes. 


Zijn workshop is zeer praktijkgericht. Je kunt de theorie naderhand meteen gaan toepassen.


Ik raad deze workshop aan voor iedereen die de ambitie heeft om met zijn dienst of product op pagina 1 van de Google zoekresultaten te komen. Ik ga er - namens mijn opdrachtgevers - in elk geval voor!


Wat krijg je als je mee doet? 

Training van 1 dag (6 uur)


Certificaat van deelname

Duidelijk stappenplan voor
SEO-succes

Gratis Praktijkgids SEO Schrijven 2019 (t.w.v. €35)

Uitgebreide lunch

Kennis delen met collega-ondernemers

Plus de mogelijkheid om uitgebreid vragen te stellen na de training. Ik denk graag met je mee. 

Nog 1 plaats vrij

Rutger geeft in twee dagdelen duidelijk weer wat van belang is bij het inrichten van je SEO op je website en geeft daar enorm veel handige tools bij.

Ook de nazorg is perfect: een uitgebreide mail + alle behandelde info nog eens haarfijn op je mail. Deze cursus is zeker aan te raden!"

Voor wie is de training onmisbaar?

De training Kom hoger in Google (SEO) is essentieel voor iedereen die zijn website beter vindbaar wil maken. Specifieke voorkennis is niet nodig. Ervaring met een CMS zoals WordPress of Joomla is een pré.

Deelnemers aan de training zijn vaak online marketing- en communicatieprofessionals, zoals: webredacteuren, online marketeers en tekstschrijvers. Maar ook als zelfstandig ondernemer, programmeur of consultant doe je veel waardevolle kennis op. 

Jeroen Fidder van tekstmeester

Jeroen Fidder

Wil je nu eindelijk eens serieus werk maken van SEO-copywriting? Volg deze cursus.

De 7 stappen naar SEO-succes

Kennismaking en visie op SEO
Waarom is zoekmachine optimalisatie belangrijk? Hoe werken zoekmachines als Google? En is ‘hoger scoren’ eigenlijk wel het belangrijkste doel?

Zo vind je de beste zoektermen
Potentiële klanten gebruiken zoektermen om informatie te vinden in zoekmachines. Als je weet waar ze mee zoeken, kun je deze woorden strategisch op je site verwerken. Zo verschijn je de volgende keer hoger in Google.

Maak je website onverslaanbaar
Verbeter de techniek van je site en maak indexeren makkelijker voor zoekmachines. We bekijken alle technieken die je toe kunt passen en oefenen met onmisbare tools.

Schrijf de perfecte SEO-tekst
SEO-schrijven begint met het schrijven van een goede tekst. We beginnen met online copywriting en optimaliseren daarna stapsgewijs de content voor zoekmachines.

Onmisbare tools voor SEO-succes
Waarom is zoekmachine optimalisatie belangrijk? Hoe werken zoekmachines als Google? En is ‘hoger scoren’ eigenlijk wel het belangrijkste doel?

Wat ga je met de kennis doen?
Je hebt niets aan kennis als je het niet toepast. We bespreken gezamenlijk hoe je SEO toepast in jouw organisatie: zo leer je dus van je elkaar

Mitch Huguein

Mitch Huguein

Absolute aanrader voor iedere professional die een serieuze voorsprong op zijn of haar concurrenten wil hebben.


Dankzij de uitleg en tips van Rutger kun je direct zelf aan de slag om de vindbaarheid van je website aanzienlijk te verbeteren.

De sfeer tijdens de training is comfortabel. Veel ruimte voor feedback en vragen.

Goed overzicht van alles wat je moet weten over SEO. Rutger heeft niet alleen veel kennis over SEO, maar kan het ook duidelijk overbrengen.


We kregen veel tips over handige gratis tools. Ik ben met veel inspiratie naar huis gegaan...


Over Rutger Steenbergen

Frankwatching trainer van het jaar 2015

Ik ben Rutger Steenbergen van SEO Zwolle.
Met mijn bedrijf SEO Zwolle maak ik ondernemers succesvoller op internet. Ook geef ik trainingen SEO en online marketing Nederland en België, voor o.a. het CBS, de Koninklijke Bibliotheek, AVRO, Tele2 en de Onderzoeksraad voor Veiligheid.

In 2015 werd ik uitgeroepen tot Frankwatching-trainer van het jaar (op basis van reviews van deelnemers). 


Deelnemers beoordelen mijn training Kom hoger in Google (SEO) met gemiddeld een 8.8

SEO-training door Rutger Steenbergen

Ik had een heel technische uiteenzetting verwacht. Niet is minder waar: het gaat om tekstschrijven, headers, zoekwoorden en zijn waar je gevonden kunt worden. 


Rutger is geschoold als journalist en PABO'er. Met deze skils maakt hij de lesstof toegankelijk voor een iedereen.


Met de lesstof als ruggesteun ga ik de nieuwe website van INTERIEUR.ME volschrijven. We zullen zien hoe hoog de zoekmachines het zullen waarderen!

Heb je een vraag? Vind hier het antwoord

Voor wie is de SEO-cursus bedoeld?
De SEO-training is geschikt voor iedereen die hoger wil komen in Google. Specifieke voorkennis is niet vereist. 


Wat is het eindresultaat van de SEO-cursus?
Na de training weet je precies hoe SEO werkt. Hoe je een website optimaliseert voor zoekmachines. En hoe je van bezoekers klanten maakt. 


Krijg ik een boek bij SEO-cursus?

Zoekmachine optimalisatie verandert voortdurend. Daarom krijg je als deelnemer gratis het e-book 'Praktijkgids SEO Schrijven 2019'. Verandert SEO ingrijpend dan update ik het boek en ontvang je de actuele versie gratis per e-mail.


Waarom zou ik de SEO-training bij jou volgen? 

Veel SEO-trainingen zijn technisch en complex. Als gediplomeerd docent weet ik hoe mensen het beste leren. Daarom is de training op de eerste plaats praktisch. Een deelnemer zei ooit dankbaar: "Bij een concurrent leerde ik wat SEO is. Bij jou hoe ik het toepas."Wat houdt de cursus precies in?
Tijdens 1 dag in Zwolle (6 uur) ontdek je aan de hand van theorie en praktische opdrachten hoe SEO werkt. Een praktisch stappenplan garandeert dat je de opgedane kennis direct kunt toepassen.


Wat heb ik nodig voor deelname aan de SEO-cursus?

Een laptop met Google Chrome is de enige vereiste.  


Krijg ik na afloop een certificaat?
Ja, na afloop krijg je een certificaat als bewijs van deelname.


Zwolle, dat is toch heel ver weg?
Dat valt mee hoor. Vanaf Utrecht ben je binnen een uur op de trainingslocatie.


Kun je de training ook bij ons bedrijf geven?
Zeker en ik geef regelmatig incompany-trainingen voor o.a. Tele2, Onderzoeksraad voor Veiligheid, VVN etc. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of bel me: 06-425 789 89.Nog 1 plaats vrij


Copyright 2019 - CopyKing | SEO Zwolle

Disclaimer